Android 2.2 (Froyo) pentru HTC Legend

imaginea utilizatorului Serafim

De două zile a început să vină către public și a doua parte a update-ului pentru HTC Legend către Android 2.2 (Froyo). Am pus și am apucat să testez puțin noua versiune a sistemului de operare.

HTC Legend Android 2.2

Unul dintre lucrurile promise și de care HTC Legend avea mare nevoie este mutarea aplicațiilor pe SD. HTC Legend este un telefon destul de robust dar nu excelează în memoria pe care o are implicit. Așa că dacă vreți să-l folosiți și pe post de PDA cu o grămadă de aplicații, e bine să faceți update la Froyo ca să puteți elibera din memorie. Cardurile sunt destul de ieftine în ziua de azi.

Move to SD card - Android 2.2
Move to phone - Android 2.2

Un alt lucru care pe mine m-a interesat foarte mult și pe care îl aduce noua versiune de Android este faptul că este mult mai eficient și prin urmare consumă mai puțin bateria. Dacă sunteți doar un utilizator de telefon, nu veți observa diferența. Dacă însă aveți multe aplicații și jocuri pe telefon, diferența este semnificativă. Eficiența se traduce inclusiv într-un scor mult mai bun scos pe Linpack. N-am făcut poze înainte de update dar aveam undeva la 2.3MFLOPS, acum a scos 7.357MFLOPS. După părerea mea, este o îmbunătățire semnificativă.

Linpack - Android 2.2

Versiunea de Adobe Flash care vine cu Froyo este 10.1 și, deocamdată, nu are accelerare hard deloc ceea ce îl face să rupă bateria și să încălzească foarte tare telefonul la uz intensiv. Totuși, se mișcă (parcă) mai bine ca cel de pe Eclair.

Sunt mulți care consideră posibilitatea de Tethering ca fiind unul dintre cele mai importante lucruri aduse de Froyo. Aș fi și eu de acord cu ei dacă aș avea un SIM demo sau un plan de date nelimitat. Până atunci, pentru mine cel putin, rămâne un lucru util care să mă scoată din încurcătură în situații disperate.

Tethering - Android 2.2
Create hotspot - Android 2.2
Tethering security - Android 2.2

Cam asta este experiența mea personală de două zile cu Android 2.2, Froyo, pe HTC Legend. Pentru cei care vor să facă upgrade și nu știu cum, vedeți pașii descriși la Android 2.2 pentru HTC Legend (primul pas). Preferabil să găsiți un HotSpot înainte de a vă apuca de treabă pentru că update-ul e destul de mare și e posibil să vă cam încarce nota dacă-l faceți peste 3G.

Wallpaper pe Android 2.2 HTC Legend

Share this

Comentarii

2.3.3, gingerbread

scor de 36,565 e bun? :)

imaginea utilizatorului Serafim

Pe ce?

Pe ce? Pe Legend? :)

Am pipăit şi eu un Legend dar

Am pipăit şi eu un Legend dar am pariat pe Desire.

imaginea utilizatorului Serafim

Legend vs. Desire

Ecran mai mare, procesor mai tare, memorie mai multă și preț mai mare la Desire. Bateria se termină mai repede. Carcasa e mult mai solidă la Legend.

În rest, de gustibus :)

Când m-am uitat la carcasă

Când m-am uitat la carcasă l-am luat pe rugbist. :D
La telefon m-a interesat viteza pe net. M-ai prins... mărimea contează... :P