EU Hackatron - octombrie 2011

imaginea utilizatorului Serafim

Pe 8-9 noiembrie va avea loc la Bruxelles un EU Hackatron sub auspiciile Parlamentului European. Așa cum puteți vedea și pe pagina evenimentului, acest "concurs de hackeri" este finanțat și susținut de Parlamentul Uniunii Europene lucru pentru care eu personal mă bucur. S-a făcut multă presă negativă de dragul de a scrie în jurul denumirii de "hacker", iată că există oameni la vârf care să-i aprecieze pe cei foarte informați care nu duc lipsă de inventivitate.

Există două secțiuni: Internet Quality Track si Global Transparency Track, cu scopul de a analiza și informa în privința gradului de transparență a accesului la Internet și a efectelor sale.

Cererile de participare trebuiesc depuse până astăzi la prânz (CET) pentru Global Transparency Track și până vineri 21 octombrie la prânz (CET) pentru Internet Quality Track. Ora României este cu o oră înainte față de Central European Time (CET). Adică ora 12 ziua la ei înseamnă orele 13 la noi. Înscrierile se fac direct prin Internet așa că totul se poate face foarte repede.

Transportul si cazarea vor fi platite de organizatori. Cunosc vreo câțiva oameni care nu ar trebui să mai aștepte mult ci să se înscrie degrabă, mai ales că premiul întâi la fiecare categorie e de €5.000 (cinci mii de euro).

Share this